De Goudse Sportduikers

 

Duikplanning.

Beste duikers en gastduikers van "De Goudse Sportduikers",


De openbare duikplanning is via onderstaande link in te zien en te downloaden. 

We streven ernaar om ieder jaar weer een paar nieuwe duikstekken toe te voegen.
Hebben jullie in de loop van deze zomer tips en/of aanvullingen hebben die we volgend jaar kunnen gebruiken, dan horen we dat vanzelfsprekend graag. 


Voor de DGS leden die nieuw zijn, nog even de procedure (staat ook op de planning zelf) voor de aanmelding:

  • Er is voor iedere zondag een duik gepland. De avond vóór de duik (zaterdag dus) bel je tussen 19.00 en 19.30 de oppervlakte coördinator die staat vermeld in de planning. Je kunt je ook via de whatsapp groep aanmelden. Je meldt je aan en geef ook even door wat je brevet is.  Geef ook je telefoonnummer door waarop je bereikbaar bent (het liefst je mobiele nummer).
  • Let op: in de planning zitten ook nachtduiken. Als je hieraan wilt meedoen, geef je je ook de avond van te voren op (dus donderdagavond).
  • Als je in opleiding bent en oefeningen wilt doen, maak dan zelf een afspraak met een instructeur die je hierbij kan begeleiden. Geef aan de oppervlakte coördinator door dat je gaat oefenen voor je opleiding en wie je instructeur is.
  • In verband met de Corona maatregelen: Ga niet duiken bij verkoudheids of gezondheidsklachten en houd op de duikstek 1,5 meter afstand tot elkaar.


  • De oppervlakte coördinator maakt aan de hand van de aanmeldingen de buddyindeling.
  • De oppervlakte coördinator zorgt er ook zelf voor dat de duikleidersspullen op de duikstek zijn. 
  • De oppervlakte coördinator zorgt voor de zuurstof- en EHBO koffer.
  • De oppervlakte coördinatoren kunnen de informatie voor een duik van de website downloaden en de duik volledig voorbereiden. Ook hier vind je de lijst met telefoonnummers, GPS coördinaten van de duikstekken, alarmnummers, e.d. klik op "Oppervlaktec. info"


Rest ons jullie een fantastisch duikseizoen toe te wensen. Duik voorzichtig en tot gauw aan de waterkant.

Groet,
De stekkencommissie van de Goudse Sportduikers,

Marinus Groeneveld
Joop van Horssen