De Goudse Sportduikers
 

Lidmaatschap

Een gedegen sportduikopleiding, gezelligheid voor jong en oud, duiktrips in binnen en buitenland, kortom als DGS Lid heb je veel mogelijkheden om het lidmaatschap van onze duikvereniging ten volle te benutten. Omdat je als sportduiker ook up-to-date moet blijven, zul je tevens na je brevettering keuze hebben om specialisaties en extra duikopleidings-modules te volgen.

Enkele voorbeelden zijn: Driftduiken, Onderwater Orientatie, Onderwaterfotografie, Decompressieduiken, Nitrox, Nitrox Advanced, Ijsduiken, Droogpakduiken en Onderwater Biologie.

Wil je kennismaken met de onderwaterwereld, neem gerust contact met ons op om een introduktieduik te maken in het zwembad. Uiteraard kun je bij ons ook duiken met je huidige duikbrevet.

De DGS biedt een NOB duikopleiding aan. De aanvangskosten voor een duikopleiding zijn als volgt:

Kostenoverzicht:

DGS Jaar contributie 2024: €80

NOB lidmaatschap 2024: €53,80 (jeugd €22,90)

De verplichte initiële duik medische keuring: tussen de €40,- en €75,- ; dit is afhankelijk van de duikmedische arts en leeftijd. Deze kosten kun je vaak nog declareren bij je zorgverzekering.

De "Openwater" opleiding kost ca. €100,- en bestaat uit een lesboek, brevetkaart en registratiekaart. 
Als NOB lid ontvangt je tevens het kleurrijke maandblad "Onderwater sport"

Informatie over een proefduik en lidmaatschap mail je naar: 
opleidingen@dgs-gouda.nl

Wanneer je al direct weet dat je lid wilt worden download dan het inschrijfformulier en stuur dit op naar het adres op dit formulier.
klik hier voor download van het inschrijfformulier

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info